info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu

Iedereen, overal ter wereld, een waardig bestaan

Vastenactie
  • Over ons
  • Nieuwsberichten

Iedereen, overal ter wereld, een waardig bestaan

Wij willen een wereld waarin iedereen een goed leven kan leiden.

Wij willen meewerken aan een wereld waarin iedereen, waar dan ook, een goed leven kan leiden. Een wereld waar mensen zelf werken aan hun waardigheid én beschikken over de mogelijkheden en voorwaarden daarvoor. Het resultaat? Dat mensen goed voor zichzelf en hun gezin kunnen zorgen en dat de welvaart rechtvaardig wordt verdeeld binnen gemeenschappen. 

Hoe kunnen we achterover leunen als anderen honger lijden, dorst hebben of ziek zijn? 

Onze campagnes

Misschien kent u ons van de jaarlijkse Vastenactiecampagne tijdens de veertigdagentijd voor Pasen of van de Adventsactie, voor Kerstmis? Naast deze twee campagnes voeren we door het jaar heen actie voor de tientallen projecten die we jaarlijks steunen en om mensen bewust te maken van onze overvloed. Daarnaast springen we in als er ergens in de wereld grote nood is, bijvoorbeeld na een natuurramp of bij hongersnood. Lees hier meer over onze missie en visie.

We zijn een zelfstandige stichting met een Raad van Toezicht en Bestuur. De Stichting Bisschoppelijke Vastenactie Nederland is een private kerkelijke rechtspersoon, ingeschreven bij de KvK te Den Haag onder nr. 411.78.402. Het RSIN/fiscaal nummer van de organisatie is 003.003.759. Het BTW-nummer is NL003003759B01. We beschikken over het CBF Keurmerk en ANBI-status. 

Bekijk de ontroerende film over het verhaal van Evelyn and Geoffrey uit Zambia:

 
Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun VASTENACTIEx
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
DONATIES

Totaal:

€ 7,50


Laatste donatie op 06-01-2020
Doneer nu

VASTENACTIE


Postbus 95408
2509 CK DEN HAAG

T: 070 - 779 60 08
E: info@vastenactie.nl