info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu
  • Over ons
  • Nieuwsberichten

www.sawasdee.nl

Over Sawasdee
Stichting Sawasdee heeft als doel arme kwetsbare kinderen gratis onderwijs aan te bieden waarbij weeskinderen voorrang krijgen. We zijn een NGO, een niet gouvernementele non-profit organisatie, een organisatie zonder winstoogmerk. Stichting Sawasdee richt zich op de missie van de wereldwijde Don Bosco organisatie, actief in meer dan 120 landen. Wij zijn werkzaam in Cambodja samen met de Don Bosco Foundation of Cambodia.


Wat wij doen
Stichting Sawasdee houdt zich voornamelijk bezig met fondswerving voor zowel nieuwe als bestaande scholen. Fondsen worden geworven bij bedrijven, sociale netwerken, scholen, markten en evenementen. Daarnaast ontvangen wij bijdragen van particulieren, inkomsten uit loterijen, kerkelijke instanties, legaten en jubilea.

Maar daar blijft het niet bij. Naast de fondswerving zorgen we ervoor dat jaarlijks een aantal containers met hulpgoederen zoals leermiddelen, kleding en speelgoed wordt verscheept. We ondersteunen een Aids hiv+ project van het Don Bosco Children Fund in Cambodja en via onze donateurs ontvangen wij vaste maandelijkse bijdragen die volledig ten goede komen aan de kinderen en de verschillende projecten in Cambodja. 

Kans op een beter leven
Met de giften en donaties bieden we arme kinderen onderwijs aan en door ze iets te leren wordt de kans op een betere toekomst vergroot. Niet alleen de kinderen maar ook het gezin wordt hierdoor geholpen.

Wat kunt u doen?
Met uw steun kan de missie van Stichting Sawasdee worden voortgezet. Wij zijn afhankelijk van giften en donaties, hiermee kunnen wij scholen bouwen en onderhouden, voorzien we de kinderen van educatie, schoolmiddelen, uniform, een warme maaltijd en kennis. 

Want zeg nou zelf, ieder kind heeft toch recht op eduatie? 
Wij komen hiervoor in actie. Helpt u mee?

Doneren? Bekijk hier de mogelijkheden.Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun STICHTING SAWASDEEx
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
Doneer nu

STICHTING SAWASDEE


Van der Havehof 4
4421 MM Kapelle

T: 0113 - 655784
E: naiyana.loontjens@sawasdee.nl