info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu
  • Over ons
  • Nieuwsberichten


Verandering die er toe doet

Solidaridad ziet duurzame economische ontwikkeling als het beste middel om de aarde ook voor toekomstige generaties leefbaar te houden. Samen met boeren, arbeiders, lokale NGO’s en bedrijven werkt Solidaridad wereldwijd aan duurzame productieketens die geen schade toebrengen aan mens of milieu en aan iedereen een leefbaar inkomen bieden. Wij streven naar een inclusieve economie waarin iedereen, man en vrouw, arm en rijk, jong en oud een belangrijke rol kan spelen. Solidaridad is nog lang niet klaar met haar werk. Met uw steun garandeert u onze hulp aan toekomstige generaties.

Solidaridad werkt onder meer aan:
• het trainen van boeren en arbeiders in beter grondgebruik en het voorkomen van ziektes;
• het trainen van boeren en arbeiders in milieuvriendelijk werken, bijvoorbeeld door het gebruik van biologische in plaats van chemische bestrijdingsmiddelen;
• het trainen van boeren in efficiëntere bedrijfsvoering;
• het stimuleren van arbeiders om zich te organiseren, zodat zij beter kunnen onderhandelen over goede arbeidsomstandigheden en een eerlijk loon.


ONS WERK

Solidaridad werkt samen met initiatiefrijke boeren en arbeiders aan de verduurzaming van hun werk. Zo verdienen zij meer, met minder schade voor mens en milieu.


ONZE AANPAK

Wij werken samen aan een duurzame economie met alle betrokkenen, van producent tot consument, met overheden en maatschappelijke organisaties, in elke stap van de productieketen. Zo zorgen we voor verandering die ertoe doet.


ONZE IMPACT

BoerenWERELDWIJD ONDERSTEUND    634.547

ArbeidersWERELDWIJD ONDERSTEUND    37.544

MijnwerkersWERELDWIJD ONDERSTEUND    2.916

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun SOLIDARIDADx
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
Doneer nu

SOLIDARIDAD


't Goylaan 15
3525 aa Utrecht

T: 030-2720313
E: info@solidaridad.nl