info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu
SIW Internationale Vrijwilligers Projecten
DONATIES

Totaal:

€ 0,00


Laatste donatie op 15-06-2021
Doneer nu
  • Over ons
  • Nieuwsberichten

SIW Internationale Vrijwilligers Projecten

Wie zijn wij? 

SIW is een veelzijdige Nederlandse uitwisselingsorganisatie zonder winstoogmerk (NGO). Al 67 jaar ontvangt SIW buitenlandse vrijwilligers op diverse projecten in Nederland en worden Nederlandse vrijwilligers uitgezonden naar projecten over de gehele wereld. In het totaal gaat het om circa 250 uitzendingen en ontvangsten per jaar. SIW valt onder een drietal Internationale netwerken (Alliance, CCIVS en SCI).

We werken voor vrijwilligers en door vrijwilligers. De activiteiten van SIW worden georganiseerd door ruim 70 enthousiaste vrijwillige medewerkers ondersteund door een fysiek kantoor in het hart van Utrecht. Het bestuur van SIW bestaat uit 8 leden en heeft samen de verantwoordelijkheid voor de gehele organisatie. 

Onze missie

Het is de missie van SIW is om mensen te stimuleren hun horizon te verbreden. Dit doet SIW door Nederlandse vrijwilligers in contact te brengen met internationale vrijwilligers in zowel in binnen- als buitenland. Op deze manier wil SIW intercultureel begrip vergroten, bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers en hen aanmoedigen zich belangeloos in te zetten voor een betere samenleving.

Wat kunt u doen?

Met uw steun kan SIW haar missie voortzetten om jonge mensen te blijven inspireren om hun horizon te verbreden en zich persoonlijk te ontwikkelen.


Hier kunt u ervaringsverhalen lezen van onze vrijwilligers: https://www.siw.nl/ervaringen/ 


Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun SIW INTERNATIONALE VRIJWILLIGERS PROJECTENx
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
DONATIES

Totaal:

€ 0,00


Laatste donatie op 15-06-2021
Doneer nu

SIW INTERNATIONALE VRIJWILLIGERS PROJECTEN


Willemstraat 7
3511 RJ UTRECHT

T: 030 - 231 77 21
E: info@siw.nl