info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu

-

Salvatoriaanse Hulpactie, St.
  • Over ons
  • Nieuwsberichten

-

De Stg. Salvatoriaanse Hulpactie ondersteunt kleinschalige projecten van missionarissen, missiezusters en lekenhelp(st)ers in de landen in het Zuiden. De steun is ten behoeve van de plaatselijke bevolking om zo tot een structurele lotsverbetering te komen. De voorkeur gaat uit naar concrete, kleinschalige projecten die erop gericht zijn het lot van de bevolking te verbeteren en hen zelfvoorzienend de maken. Het financieel afhankelijk maken van deze mensen wordt vermeden. De projecten moeten beantwoorden aan reële problemen en moeten goed haalbaar zijn. Ze moeten ook makkelijk controleerbaar zijn. De keuze van projecten gaat uit naar projecten gericht op kinderen, drinkbaar water, medische verzorging en hygiëne, onderwijs, landbouwcoöperatieven en de verhoging van het sociale en morele niveau.

U kan ons driemaandelijks informatieblad per post ontvangen of u leest het via www.salvatorhulp.org 

Onze stichting is gemachtigd om erfenissen en legaten te ontvangen. Wil u meer weten? Stuur gewoon een mailtje naar info@salvatorhulp.org 


Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun SALVATORIAANSE HULPACTIE, ST.x
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
DONATIES

Totaal:

€ 0,00


Laatste donatie op 09-08-2020
Doneer nu

SALVATORIAANSE HULPACTIE, ST.


Postbus 2208
6020 AE BUDEL

T: 0495 - 494 940
E: info@salvatorhulp.org