info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu
  • Over ons
  • Nieuwsberichten

Dankzij uw steun kan Hour of Power blijven uitzenden. U maakt het verschil

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin iedere week het hoopvolle evangelie van Jezus Christus op een eigentijdse manier wordt verteld. De uitzendingen zijn iedere zondag te zien op RTL 5 (8.00 en 9.00 uur), Family 7 (17.00 uur) en in Suriname op UCB 12.3 (17.00 uur en woensdag 20.30 uur).


De wereld laat ons vaak geloven dat we liefde moeten verdienen. Maar: je bent niet wat je doet. Je bent niet wat je hebt. Je bent niet wat andere mensen over je zeggen. Je bent Gods geliefde kind en Hij houdt van je zoals je bent! Die levensveranderende boodschap wil Hour of Power met zoveel mogelijk mensen delen door middel van onze televisieuitzendingen. Elke uitzending brengt Bobby Schuller de boodschap van Gods liefde op een eigentijdse en laagdrempelige manier. Met veel aandacht voor muziek. In de Nederlandse uitzending interviewt presentator Jan van den Bosch elke week een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

De kerkdiensten worden opgenomen in Shepherd’s Grove in Garden Grove, Californië. Hier is ook het hoofdkantoor gevestigd.

Hour of Power telt daarnaast zeven internationale kantoren. Hour of Power Nederland bestaat sinds 1990 en is gevestigd in Baarn. Met zo’n twintig medewerkers en vrijwilligers zorgen wij ervoor dat de kerkdiensten te zien zijn op de Nederlandse televisie. Deze uitzendingen worden volledig gefinancierd door donateurs.

Meer info: www.hourofpower.nl


Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun HOUR OF POWERx
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
Doneer nu

HOUR OF POWER


Javalaan 7c
3740 AP Baarn

T: +31355380588
E: info@hourofpower.nl